Συζυγοσ Γεννηματα : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ / Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο.

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο .

Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του.

Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την .

Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από .

Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του. Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της.

Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . ΧΙΛΙÎ'Î
ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ from www.tastv.gr
Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του.

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Και να δικαιώσει, με τη μέγιστη συνέπεια, τους πολλαπλούς ρόλους που με τόση δύναμη είχε επωμισθεί. Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Δύο ημέρες μετά το χαμό της, νικημένη από . Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Συντετριμμένοι δίπλα στο φέρετρο στέκονται ο σύζυγος της φώφης γεννηματά, ανδρέας τσούνης, και τα τρία παιδιά της, αιμιλία, γιώργος και . Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την . Απαρηγόρητος ο σύζυγος της φώφης γεννηματά ανδρέας τσούνης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο του.

Συζυγοσ Γεννηματα : ΧΙΛΙÎ'Î"ΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚÎ'Ι ΙΣΤΟΡΙΚÎ' ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠÎ'ΣΟΚ ΣΤΗ / Σύσσωμη η χώρα θρηνεί τον αναπάντεχο χαμό της φώφης γεννηματά η οποία πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή σαν μαχήτρια με τον καρκίνο.. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί τη μεγαλύτερη αμαλία, τον 17χρονο γιο τους γιώργο γεννηματά που θα εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο και τη . Συγκλονιστικές εικόνες στη μητρόπολη αθηνών. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά. Συντετριμμένοι ο σύζυγος και τα παιδιά της φώφης γεννηματά την αποχαιρετούν, τη στιγμή που πλήθος κόσμου έχει σπεύσει να πει το «ύστατο . Ντυμένοι στα μαύρα τα τρία παιδιά της φώφης γεννηματά (αιμιλία, γιώργος και κατερίνα) αλλά και ο σύζυγος της προέδρου του κιναλ την .